Kommande Kurser › Flygplan (A)

Kurser Search and Views Navigation

Kurs Views Navigation

juni 2020

PPL (A) intensiv

juni 8 - augusti 21

augusti 2020

ATPL (A) 48

17 augusti, 2020 - 28 maj, 2021
Flygteoriskolan, Flottiljgatan 67

ATPL-teori på heltid är den kurs som tar hand om alla teori för att bli kommersiell pilot efter att man har tagit sitt PPL. Heltid innebär 2 terminers studier med undervisning 5 dagar i veckan av erfarna ämnesexperter från den operativa miljön och med ett brinnande engagemang för undervisning.

november 2020

EIR (A) Intensiv