fbpx
Laddar Kurser

« All Kurser

PPL (A) distans vårkurs

29 januari, 2021 - 8 maj, 2021

22500 kr

Veckor:
4-18

Betalning:
Anmälningsavgiften på 2000 kr (+ ev. moms) betalas till BG 5706-1723, Flygteoriskolan Barkarby AB. Resterande del av kursavgiften betalas senast vid kursstart.

Sammanfattning av kursens innehåll:
PPL(A) distans är en kurs för dig som vill ta ett certifikat och flyga för nöjes skull, alternativt ta första steget till att bli trafikflygare. Distanskursen ställer högre krav på självdisciplin då det är avsevärt mer hemstudier än på en intensivkurs, och har man disciplinen och studievana fungerar det alldeles utmärkt.

Läs fullständig beskrivning på kursens informationssida.

Kursanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till denna kursen. När anmälan skickats får du en bekräftelse skickad till den email du angav med instruktioner för betalning. Din anmälan är inte fullständig förrän anmälningsavgiften mottagits av oss.

Personnummer*

Efternamn*

Förnamn*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Telefon dagtid

Mobiltelefon

Epost*

Nuvarande certifikat

Antal flygtimmar

Meddelande

Här med godkänner jag villkoren för kursanmälan.

Villkor för anmälning och avanmälning av kurser

Om inte annat framgår gäller nedanstående regler när man behöver avanmäla sig från en kurs.

Vid anmälan på denna webbplats har du rätt att ångra din anmälan genom att till Flygteoriskolan lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag som detta avtal ingås. Du kommer via e-post att få en bekräftelse på din anmälan, i och med det har avtalet ingåtts och 14 dagars ångerrätt gäller. Du har då rätt att återfå hela den avgift som du betalt senast inom 30 dagar från den dag som du lämnat meddelande om att du ångrar dig. Om du påbörjat kursen kan du dock vara skyldig att betala en avgift motsvarande den del av utbildningen du deltagit i.

Förutom vad som gäller ångerrätten så är anmälan till kurs bindande. Vi kan komma att ta ut en administrationsavgift om du ångrar din anmälan före startdatum. Storleken på administrationsavgiften är högst 10 procent av deltagaravgiften, dock lägst 100 kronor och högst 500 kronor.

Om du avbryter ditt deltagande när en kurs har startat är du ändå skyldig att betala full avgift om avbrottet inte beror på egen sjukdom och detta ska vid behov kunna styrkas med läkarintyg. Du kan då få tillbaka en skälig del av avgiften.

Vi kan tvingas ställa in en kurs före startdatum. Du har då rätt att återfå hela den avgift som du betalt.

Villkoren gäller från din anmälan tills det att kursen som anmälan avser har avslutats.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att göra en bokning. Genom att godkänna köpvillkoren och genomföra din beställning intygar du att du har målsmans tillstånd.

Har du frågor om villkor för anmälning och avanmälning av kurser kontakta Flygteoriskolan.


Så hanteras dina personuppgifter

Flygteoriskolan databehandlar dina uppgifter för att underlätta administrationen kring anmälningar och betalningar. Vi kan också komma att skicka information om kommande verksamhet vilket du har rätt att avböja. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då Flygteoriskolan.

Detaljer

Börjar:
29 januari, 2021
Slutar:
8 maj, 2021
Pris:
22500 kr
Kurs Kategorier:
, ,

Arrangör

Flygteoriskolan
Telefon:
08-36 68 24
E-post:
info@flygteoriskolan.se
Webbplats:
https://www.flygteoriskolan.se

Plats

Flygteoriskolan
Flottiljgatan 67
Västerås, 721 31 Sverige
+ Google Map
Telefon:
08-36 68 24
Webbplats:
https://www.flygteoriskolan.se