Kursvynavigation

Kommande Kurser › Flygplan (A)

Kurser List Navigering

januari 2018

januari 26 - maj 5

februari 2018

ATPL (A) distans

9 februari, 2018 - 8 februari, 2019
atpl_a

ATPL-teori på distans ger dig möjligheten att läsa in all teori för att bli kommersiell pilot men att du gör det på deltid och därmed har möjligheten att jobba parallellt. Distanststudier kräver självdisciplin och studievana och du bör räkna med minst 20 timmars studier i veckan.

ATPL (A) 43

februari 12 - november 30
atpl_a

ATPL-teori på heltid är den kurs som tar hand om alla teori för att bli kommersiell pilot efter att man har tagit sitt PPL. Heltid innebär 2 terminers studier med undervisning 5 dagar i veckan av erfarna ämnesexperter från den operativa miljön och med ett brinnande engagemang för undervisning.

april 2018

april 20 - september 1