Kommande Kurser

ATPL (A) 46

19 augusti, 2019 - 22 maj, 2020
Flygteoriskolan, Flottiljgatan 67

ATPL-teori på heltid är den kurs som tar hand om alla teori för att bli kommersiell pilot efter att man har tagit sitt PPL. Heltid innebär 2 terminers studier med undervisning 5 dagar i veckan av erfarna ämnesexperter från den operativa miljön och med ett brinnande engagemang för undervisning.

oktober 2019

PPL (H) Bridge distans höstkurs

oktober 11 - november 16

november 2019

ATPL (H) VFR 1

4 november, 2019 - 15 maj, 2020
Flygteoriskolan, Flottiljgatan 67

Här hittar du den kurs som är för dig som vill gå vidare med ditt helikopterflygande för att bli kommersiell pilot! Teorin innefattar CPL och ATPL och är på heltid under 5 månader med ett antal uppehåll under resans gång.

december 2019

IR (H)

2 december, 2019 - 31 januari, 2020
Flygteoriskolan, Flottiljgatan 67

IR(H) teorin är en halvdistanskurs och riktar in sig för dig som har kommersiella helikoptercertifikat och har några års erfarenhet av aerial work men nu vill prova något nytt! Kanske offshore, ambulans eller räddningshelikoptrar lockar dig?

EIR (A) Intensiv

2 december, 2019 - 31 januari, 2020