Kursvynavigation

ATPL (A) 42

21 augusti, 2017 - 25 maj, 2018
atpl_a

ATPL-teori på heltid är den kurs som tar hand om alla teori för att bli kommersiell pilot efter att man har tagit sitt PPL. Heltid innebär 2 terminers studier med undervisning 5 dagar i veckan av erfarna ämnesexperter från den operativa miljön och med ett brinnande engagemang för undervisning.

september 2017

EIR (A) Distans höst

september 1 - november 11
eir_a

oktober 2017

PPL (H) Bridge distans höstkurs

oktober 13 - november 18

november 2017

ATPL (H) VFR 1

6 november, 2017 - 18 maj, 2018
atpl_h

Här hittar du den kurs som är för dig som vill gå vidare med ditt helikopterflygande för att bli kommersiell pilot! Teorin innefattar CPL och ATPL och är på heltid under 5 månader med ett antal uppehåll under resans gång.

32000 kr

IR (H)

29 november, 2017 - 26 januari, 2018
ir_h

IR(H) teorin är en halvdistanskurs och riktar in sig för dig som har kommersiella helikoptercertifikat och har några års erfarenhet av aerial work men nu vill prova något nytt! Kanske offshore, ambulans eller räddningshelikoptrar lockar dig?

januari 2018

PPL (H) distans vårkurs

26 januari, 2018 - 5 maj, 2018

26 januari, 2018 - 5 maj, 2018
ppl_a

februari 2018

ATPL (H) inkl. IR distans

8 februari, 2018 - 8 februari, 2019
atpl_h

ATPL-teori på distans ger dig möjligheten att läsa in all teori för att bli kommersiell pilot men att du gör det på deltid och därmed har möjligheten att jobba parallellt. Distanststudier kräver självdisciplin och studievana och du bör räkna med minst 20 timmars studier i veckan.

+ Exportera Listade Kurser