Kommande Kurser

ATPL (H) inkl. IR distans

7 februari, 2019 - 7 februari, 2020
Flygteoriskolan, Flottiljgatan 67

ATPL-teori på distans ger dig möjligheten att läsa in all teori för att bli kommersiell pilot men att du gör det på deltid och därmed har möjligheten att jobba parallellt. Distanststudier kräver självdisciplin och studievana och du bör räkna med minst 20 timmars studier i veckan.

ATPL (A) distans

8 februari, 2019 - 7 februari, 2020

ATPL (H) Bridge 1

februari 11 - april 26
Flygteoriskolan, Flottiljgatan 67

Kursen för dig som är kommersiell pilot på flygplan men som vill prova något nytt! Denna heltidskurs (4+5 veckor) tar dig hela vägen fram till den teori för att bli kommersiell pilot på helikoptersidan.

ATPL (A) 45

februari 11 - november 29
Flygteoriskolan, Flottiljgatan 67

ATPL-teori på heltid är den kurs som tar hand om alla teori för att bli kommersiell pilot efter att man har tagit sitt PPL. Heltid innebär 2 terminers studier med undervisning 5 dagar i veckan av erfarna ämnesexperter från den operativa miljön och med ett brinnande engagemang för undervisning.

mars 2019

PPL (H) Bridge distans vårkurs